Лидерът на Столетницата БСП Корнелия Нинова стартира нов проект за обновление

...
Лидерът на Столетницата БСП Корнелия Нинова стартира нов проект за обновление
Коментари Харесай

Корнелия Нинова прочисти партията и откри себе си

Лидерът на Столетницата Българска социалистическа партия Корнелия Нинова стартира нов план за обновяване на партията и персонално себеусъвършенстване. 
Корнелия имала потребност да освежи структурите, затова решила да почисти партията толкоз коренно, че в последна сметка тя да стане толкоз безукорна, колкото председателя си.  
Нинова чувствала през последните години, че социалистическата концепция се извращава и обезсмисля, което постанова един нов метод на пречистване и премахване на всички нездравословни детайли, които спъват победоносния ход на партията.
Нинова се замислила един път, когато ѝ останало време. И осъзнала какъв брой доста хора в партията ѝ вредят с държанието и позициите си. И защото Нинова е ръководител на партията, запретнала ръкави, хванала парцала и метлата, затракала с ножиците, развъртяла скалпела и почнала да реже язвите от болните места в партийния организъм. 
Рязала, колкото се постанова, до момента в който изрязала всичко, което безчести партията. В последна сметка не останал нито един неподобаващ член, но пък достойните през това време изгоряли, както суровото около сухото, ала партията станала във всеки случай безукорно чиста в някои връзки.
Нинова била толкоз чиста и бекзкомпромисна, че за пръв път в столетната (100 +) история на партията тя съумяла изцяло да я освободи от вътрешни врагове и непълноценни членове. 
В тази нова кондиция и нова бройка на партията Нинова разгласи, че към този момент ще взима стратегическите и оперативно значимите решения по-бързо и проведено, без да се губи време в партийна бумащина и педантизъм. 
Нинова разяснява и изясни:
" Ето в този момент за Румен Радев и възможната ни поддръжка за втория му мандат. Най-после имам време да го обмисля деликатно и в дълбочина. Ще го обмисля хубаво и ще мога да реша в точния момент дали да го подкрепим, може би в границите на по-малко от три месеца аз ще мога да образувам в действителност почтено решение по отношение на нашите гласоподаватели. 
Радев мога да го поддържа при доста прецизно дефинирани морални, административни и метафизически задължения, които да поеме пред моите гласоподаватели - безапелационна е Нинова. - Няма да направя компромис с идеалите и упоритостите си! "
След това изтощително изявление Нинова си направила няколко строги селфита, след това няколко ведри, след това пробвала да смеси настроенията, тъй че да излезе хем строга, хем ведра. 
Не се харесала на нито едно селфи и уволнила фотографа си. 
После още веднъж се захванала на работа и за час неимоверни старания напълно сама си изработила селфи, в което преброила 17 едновременни положения на духа, които да внушат на електората всички най-правилни мисли и съответни концепции. 
После тръснала глава и погледнала строго бъдещето право сред очите, в десятката. 
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР